Thuis aan de Welle, Deventer

Volledig verkocht

Thuis aan de Welle

In het karakteristieke centrum van Deventer, worden enkele statige kantoorpanden getransformeerd tot 29 unieke appartementen in het project Thuis aan de Welle.

In dit project is nog 1 woning te koop! Dit betreft een stijlvolle en ruime bovenwoning op de eerste en tweede etage van een klassiek herenhuis aan de Noordenbergsingel, met parkachtig uitzicht op de de buitengracht. Het gebouw wordt gemoderniseerd met behoud van karakteristieke elementen en hoge plafonds. Koopsom € 845.000,-- v.o.n.

Entree via de Noordenbergsingel op de begane grond; op de eerste etage een karakteristieke woonkamer-en-suite met grote open keuken. Daarnaast een werkkamer en een balkon op het zuidoosten. Separaat toilet. Op de tweede etage drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime waskamer. Berging in het souterrain, bereikbaar via trap. Privéparkeerplaats op het buitenterrein.

De appartementen van Thuis aan de Welle worden stuk voor stuk hoogwaardig afgewerkt, helemaal volgens uw eigen smaak en voorkeuren. U kiest zelf welke sfeer bij u past en dus ook hoe uw keuken en sanitair worden uitgevoerd. In de koopsom zijn al bedragen begroot voor de keuken, de keukenapparatuur, het sanitair en tegelwerk. Hetzelfde geldt voor de vloerafwerking. De wanden en plafonds worden wit gestuct en ook diverse inbouwkasten op maat zijn inbegrepen in de koopsom.

LET OP
Alle maatvoering is indicatief waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Datzelfde voorbehoud geldt ook voor draairichtingen ramen, aanzicht suitedeuren, dakisolatie, een enkele vaste kast en de exacte positie van dakramen. Het is een complex transformatieproject. Diverse constructieve ingrepen zijn pas duidelijk na sloopwerkzaamheden. Overige zaken en maatvoering worden in het werk pas definitief. Integratie van de technische installaties wordt nader uitgewerkt door de installateur.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Rijsterborgherweg
301 m
Bushalte Nijverheidstraat
477 m
Bushalte St. Jurrienstraat
556 m
Bushalte Schurenstraat
585 m
Bushalte Busstation
617 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Hagenpoort
304 m
De Windroos
460 m
OB-Deventer
743 m
Kindcentrum Rivierenwijk
2.09 km
Nicolaas RK Basisschool
3.2 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Zeeman
357 m
EkoPlaza
367 m
Kruidvat
391 m
Dirk van den Broek
398 m
ING Bank
463 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandartsenpraktijk De Leeuwenbrug
809 m
Apotheek Voorstad
1.01 km
Huisartsenpraktijk Diepenveen
3.69 km
Medipost Diepenveen
3.72 km
Flora Apotheek
4.52 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Thoma Post Makelaars Deventer

Deventer